Ağlayan Pasta
Malzemeler
- 4 yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 1 su bardağı un
- 3 yemek kaşığı kakao(25gr)
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
- 4 yemek kaşığı süt
- 1 paket hazır çikolata sosu
- 1 paket krem şanti
- 1,5 su bardağı süt(kek pişince üstüne dökülecek)
Tarif
- Yumurta ve şekeri iyice çırpın.
- unu,kakaoyu,vanilini,kabartma tozunu ve 4 yemek kaşığı sütüde ekleyip tekrar çırpın. dikdörtgen borcamda yaklaşık 40 dk 180 derecede keki pişirin.
- Krem şantiyi 1 su bardağı sütle çırpın.
- Çikolata sosunu da paketteki tarife göre hazırlayın
- kek pişince 1,5 su bardağı sütü kekin üstüne dökün.
- Krem şantiyi kekin üzerine yayın ve daha sonra çikolata sosunu da kremşantinin üstüne yayın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder