25 Eylül 2013 Çarşamba

Ağlayan Pasta

                                          Ağlayan Pasta
Malzemeler
  • 4 yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı un
  • 3 yemek kaşığı kakao(25gr)
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 4 yemek kaşığı süt
  • 1 paket hazır çikolata sosu
  • 1 paket krem şanti
  • 1,5 su bardağı süt(kek pişince üstüne dökülecek)
Tarif
  • Yumurta ve şekeri iyice çırpın.
  • unu,kakaoyu,vanilini,kabartma tozunu ve 4 yemek kaşığı sütüde ekleyip tekrar çırpın. dikdörtgen borcamda yaklaşık 40 dk 180 derecede keki pişirin.
  • Krem şantiyi 1 su bardağı sütle çırpın.
  • Çikolata sosunu da paketteki tarife göre hazırlayın
  • kek pişince 1,5 su bardağı sütü kekin üstüne dökün.
  • Krem şantiyi kekin üzerine yayın ve daha sonra çikolata sosunu da kremşantinin üstüne yayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder