YEMEK TARİFLERİ İLE KARŞINIZDAYIM...
KAYMAKLI POĞAÇA
Malzemeler:
- 125 gr oda sıcaklığında margarin
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 2 çorba kaşığı toz şeker
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 paket yaş maya
- 1 çay bardağı ılık su
- 1 yumurta (sarısı üzeri için)
- 250 gr süt kaymağı
- Aldığı kadar un
Hazırlanışı:
- Malzemelerden hamur yapılır.
- Bezelere ayrılır.
- Avuç içi kadar açılır.
- Kaşar peynir rendesi konur yuvarlanır.
- Üzerine yumurta sarısı sürülür.
Püf Noktası: Kaymak hamurun içine konulur.
Tarifin Özellikleri:
Tarifin Özellikleri:
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder