8 Ocak 2013 Salı

Halleyli Pasta


Halleyli Pasta


Malzemeler
  • 10 ADET HALLEY
  • 1 POŞET KREM ŞANTİ
  • 1 SU BADAĞI SÜT
  • ÇİKOLATA SOS
  • 1 PAKET ÇİKOLATA SOSU
  • 2 BARDAK SÜT

Tarif
  • HALLEYLERİ PARÇALIYORUZ.
  • Bİ KAPDA KREM ŞANTİYİ SÜTLE İYİCE ÇIRPIYORUZ.
  • HALLEYLERİ KREM ŞANTİNİN İÇİNE ATIYORUZ.
  • VE YAVAŞCA KARIŞDIRIYORUZ.
  • DAHASONRA KÜÇÜK Bİ BORCAMA BUNU YAYIYORUZ VE BUZLUĞA ATIYORUZ.
  • BU ARADA ÇİKOLATA SOSUNU YAPIYORUZ.
  • SOGUDUKDAN SONRA BUZLUKDAN HALLEYİ ÇIKARIP SOSU ÜSTÜNE DÖKÜYORUZ.
  • VE TEKRAR BUZLUKDA 1,2 SAAT DİNLENDİRDİKDEN SONRA SERVİS YAPIYORUZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder